Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-05@06:22:54 GMT

سایه بان به دغدغه‌های جامعه کارگری پرداخت

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۴۵۵۸۶

سایه بان به دغدغه‌های جامعه کارگری پرداخت

به گزارش جهان نيوز، نوید محمودی تهیه کننده و یکی از کارگردانان سریال "سایه بان" درباره دلیل استقبال مخاطبان از سریال "سایه بان" گفت: مهم ترین نکته سریال "سایه بان" نزدیکی شباهت به واقعیت زندگی مردم است، آنان زندگی خود را در قاب تلویزیون می بینند به همین دلیل برایشان جذاب است و استقبال می کنند. 

وی افزود: "سایه بان" 50 قسمت دارد و مردم با پخش قسمت هایی که تا کنون روی آنتن رفته است اظهار خوشحالی می کنند، قشر کارگر از این که زندگی خود را می بینند، در مورد دغدغه هایشان گفت و گو می شود و غم و غصه هایشان را برخلاف آثار دیگر در این سریال می بینند خوشحال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




این تهیه کننده و کارگردان درباره بازی بازیگران این سریال اظهار کرد: شاید در این باره صحبت کردن به نوعی تعریف از خودمان باشد اما تلاش کردیم به جنسی از بازی برسیم که به واقعیت نزدیک و باورپذیر شود نه این که صرفا برای مخاطب نقش را مقابل دوربین برده باشیم.

محمودی با اشاره به چگونگی پرداخت خانواده و ایرانی بودن آن در "سایه بان" توضیح داد: مهمترین نهاد یک اجتماع خانواده است، وقتی خانواده درست باشد هر آن چه که در آن و بین افراد اتفاق می افتد در جامعه نمود پیدا می کند، یعنی رفتارهایی که ما در جامعه بروز می دهیم نتیجه رفتار و یادگیری های ما در خانه و خانواده است به همین دلیل بسترهایی از خانواده ها و اتفاقاتی که در روابط بین افراد در خانه و جامعه وجود دارد را به تصویر کشیدیم تا شاید متوجه شویم که دلیل بی اعتمادی و نبود محبت نسبت به یکدیگر چیست. اعتماد و محبت را در خانه های خود فراموش کرده ایم و این وضعیت در جامعه نیز تسری پیدا کرده است. اگر در خانه ها به این مسائل و ارتباطات بین اعضا توجه شود در جامعه نیز توجه، اعتماد و محبت در روابط بین اعضای جامعه بروز می کند. 

وی به خودخواهی والدین در مورد مسائل مختلف که به خوبی در این سریال به تصویر کشیده است پرداخت و افزود: طرح قصه سایه بان متعلق به من است و به همه چیز در ابتدای قصه فکر کرده بودیم. سعید دولتخوانی به عنوان نویسنده مسائل را در بهترین شکل روی کاغذ پیاده کرد. در سریال "سایه بان" چند نوع روابط خانوادگی مورد بحث است، خانواده های بسیار سنتی، خانواده هایی که بین سنت و مدرنیته مانده اند و خانواده های مدرن. سعی کردیم درباره روابط افراد، رفتارها، کنش و واکنش هایشان، آن چه که به واقعیت نزدیک تر است را برای مخاطب نمایش دهیم. 


تهیه کننده "چند متر مکعب عشق" خاطر نشان کرد: بعد از اتمام تولید "سایه بان" پروژه ای برای ساخت در دست ندارم و درباره تولید اثر جدید هیچ برنامه ریزی نکرده ام .
گفتنی است؛ "سایه بان" به تهیه کنندگی و کارگردانی نوید و جمشید محمودی این شب ها ساعت 21:30 از شبکه دوم سیما پخش می شود. 

در خلاصه داستان سریال "سایه بان" آمده است: سایه بان قصه زندگی امروز ما و شماست. دو رفیق که در منطقه ای کارگر نشین بزرگ شده اند، تا پای جان تلاش می کنند تا با امید چراغ خانه هایشان را روشن نگه دارند. ایستاده اند در برابر سرنوشت سرکش. عشق و ایمان، خون می شود در رگ هایشان تا از پا نیفتند و دلخوش بمانند به رحمت خدا و فرداهای بهتر اما زخمی در راه است زخمی که سنگ محکی برای رفاقت دیرینه شان است.

سریال بازیگران سریال عبارتند از امین تارخ، رویا تیموریان، بهزاد فراهانی، علی اوسیوند، پریوش نظریه، آناهیا افشار، مجتبی پیرزاده، هستی مهدوی، کاوه خداشناس، افسانه کمالی، حسام محمودی، خاطره حاتمی، سامان صفاری، افشین اخلاقی، سینا مهراد، ساقی حاجی پور، زهرا بهروز منش، مهری آل آقا، جعفر کرمانی، نگار جعفری و کامران تفتی.


دیگر عوامل "سایه بان" عبارتند از نویسنده: سعید دولتخانی، جمشید محمودی، ناظر کیفی: سیدهادی موسوی، مدیر تصویربرداری: امیر موسوی، تصویربردار: مهدی رضایی، دستیاران تصویربرداری: فرهاد رستمی، مهدی میر اعلایی و مسلم میرشکاری، تدوین: نیما جعفری جوزانی، جلوه های ویژه بصری: علیرضا قادری اقدم، مدیر صدابرداری: سعید بجنوردی، طراح صحنه: امیرحسین باباییان، منشی صحنه: مرجان تاجیک، طراح لباس: مهرناز اکبری، دستیار اول و مدیر برنامه ریزی: فرزاد رحمانی، دستیار کارگردان: بهروز هداوند، محمد مهرورز، محمد خان محمد، مجری طرح: شیما قنبری، مدیر تولید: سامان شعشعه، مشاور تهیه کننده: ارشاد محمودی، مدیر تولید پیش تولید: علیرضا باقربیگی، مدیر تدارکات: مرتضی اسکندری.

منبع:میزان

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۴۵۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم ترین عامل توسعه یك جامعه نظام آموزشی است

ماموستا امجد محمودی در گفتگو با خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب با تبریک روز معلم و گرامیداشت یاد و خاطره شهید علامه مرتضی مطهری اظهار داشت: پس از پیروزی انقلاب‌اسلامی و شهادت استاد مرتضی مطهری در اردیبهشت ماه سال 1358 توسط گروه فرقان، این روز به عنوان روز معلم نامگذاری شد.

وی با اشاره به تاکیدات مهم در مورد حفظ شأن و منزلت معلمان افزود: باید تلاش کنیم مقام معلم را حفظ و حرمت آنها را نگه داریم، زیرا یکی از اهداف راهبردی و حیاتی برای انقلاب اسلامی، تربیت نسل متناسب و هماهنگ با آموزه‌های اسلامی است.

این عالم اهل سنت ابراز داشت: مسلماً یکی بارزترین الگوهای جمهوری اسلامی از تعلیم معلم تراز انقلاب، شهید مرتضی مطهری بوده است، لذا معلم باید قدردان و وظیفه شناس علم خود باشد و  ملتزم به دین مبین اسلام باشد.

ماموستا محمودی در ادامه از معلمی به عنوان شغل انبیا و اولیا نام برد که چراغ هدایتگر جوامع بشری از تاریکی به سمت نور و روشنایی است، و بیان کرد: در دنیای پیچیده امروز هیچکس بی نیاز از تعلیم و تربیت نیست، لذا معلم روی اخلاق دانش آموز تأثیر مستقیم و موثری دارد و در خط مقدم پژوهش می باشد.

امام جمعه موقت مریوان در ادامه تاکید کرد: باید جایگاه واقعی معلم در جامعه حفظ شود، زیرا مهم ترین عامل توسعه پرورش ذهنی علمی در یك جامعه نظام آموزشی است؛ بنابراین باید قدردان زحمات همه معلمان باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فقدان امنیت شغلی؛ دغدغه اول جامعه کارگری
  • جهش تولید با رفع دغدغه معیشت کارگران محقق می‌شود
  • مهم ترین عامل توسعه یك جامعه نظام آموزشی است
  • با استقرار دولت سیزدهم، توجه ویژه‌ای به جامعه کارگری شد
  • یک فعال کارگری : دولت رئیسی هم نه تنها مشکلی از مشکلات کارگران حل نکرد، بلکه روز به روز به مشکلات آنها اضافه کرد
  • دولت رئیسی روز به روز به مشکلات کارگران اضافه کرد
  • ۹۶ هزار نفر عضو جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان‌غربی هستند
  • پرداخت ۲۳۰۰ میلیارد تومان وام اشتغال‌زایی در بوشهر
  • بازگویی مشکلات و دغدغه‌های روز جامعه اولویتم در اجرای نمایش است
  • یک روزنامه: سختگیری دهه 60 در مدارس در حال تکرار است/ هنوز «آینه» ممنوع است! دانش‌آموزان دوره متوسطه می‌گویند در مدرسه کیف‌هایشان را می‌گردند و مسئولان مدرسه برخوردهای خشن و توهین‌آمیز دارند