Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا: نوید محمودی تهیه‌کننده سریال سایه‌بان با اشاره به کمبود سریال‌هایی از تلویزیون که قهرمانانش قشر ضعیف جامعه به‌خصوص کارگران هستند، واکنش دختران را پس از تماشای سریال غیرمنتظره عنوان کرد.

نوید محمودی تهیه‌کننده سریال سایه‌بان متولد مهر 59 است. محمودی کار خود را در تلویزیون با دستیاری کارگردان برنامه نیمرخ در سال 74 آغاز کرد و تا کنون تهیه کننده هفت تله‌فیلم بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین وی سینمایی تحسین‌شده چند مترمکعب عشق را در کارنامه خود دارد و به‌تازگی نیز فیلم سینمایی Movie شکستن همزمان بیست استخوان را تهیه کرده است.

این کارگردان که اکثر فعالیت‌های هنری‌اش را با همکاری برادرش جمشید محمودی انجام می‌دهد، در این سریال نیز وی را روی صندلی کارگردانی دارد. سابقه فیلم‌سازی این دو برادر نشان می‌دهد که یکی از دغدغه‌های آنها موضوعات و مشکلات قشر محروم جامعه است و بنابراین سعی کرده‌اند در آثارشان به این مسئله به‌صورت پررنگ بپردازند.

نوید محمودی همچنین معتقد است که برخی مسائل اخلاقی مانند رفاقت‌های صادقانه در جامعه کمرنگ شده‌اند و یکی از وظایف هنرمندان زنده نگه داشتن این موضوعات است.

وی گفت: دوگانگی در نگاه مخاطبان به‌خاطر این است که یک سری از مخاطبان قصه زندگی خودشان را می‌بینند و مخاطبینی هم وجود دارند که احساس می‌کنند سایه‌بان ربطی به زندگی آنها ندارد. این سریال روی یک قشر بزرگی از جامعه به‌نام کارگرها دست گذاشته و سعی کرده است که به‌معنی واقعی به‌صورت ذره‌بینی زندگی آنها را موشکافی کند.

این عده کسانی هستند کوچکترین اضافه‌شدنی به زندگی‌شان می‌تواند آنها را شادتر کند. البته آنها در عین تلاشگری و زحمتکش بودن، امیدوار هستند. شاید برای برخی مخاطبین این سریال این سؤال به‌وجود بیاید که؛ آیا واقعاً آدم‌هایی در جامعه ما هستند که با یک میلیون تومان زندگی کنند؟ شما و من می‌دانیم که هستند. ما کارگرهایی در این جامعه داریم که تعدادشان میلیونی است و حقوقشان زیر یک میلیون تومان است، مستأجر هم هستند، فرزند هم دارند و اتفاقاً در آن قشر فرزندان هم تعدادشان زیاد است.

ن چیزی که در «سایه‌بان» مهم است رفتن به‌سمت چیزهایی است که در جامعه امروز به‌دلایل مختلف کمرنگ شده است، مثلاً در یکی از سکانس‌ها سهراب به خواهرش می‌گوید «تو نباید از غیرت من نسبت به خودت بترسی»، پس از پخش این سکانس در اینستاگرام، تعداد بسیار زیادی از دخترهایی که از نظر خیلی از ما شاید مقبول هم نباشند، زیر پست‌های این سریال نوشتند: «کاش ما هم برادری مثل سهراب داشتیم».

این نشان می‌دهد آنچه ما در جوانان به‌دنبالش هستیم، در ذاتشان وجود دارد و برای به‌ظهور رسیدنش تنها نیاز به یک تلنگر است. شاید ما تصور می‌کنیم بخشی از دختران جامعه دوست ندارند برادران غیرتی داشته باشند ولی در عمل می‌بینید که قلباً این موضع را دوست دارند.

تمامی آدم‌های جامعه ما به پشتیبان نیاز دارند. خیلی از ما در خانواده‌هایمان یادگرفتیم که برادر بزرگتر، خواهر بزرگتر، پدر، مادر، عمو یا دایی پشتیبان خوبی هستند. خیلی از ما تصور می‌کنیم اگر اتفاقی برای پدر و مادرمان بیفتد، دایی یا عمویمان است که می‌تواند زندگی‌مان را جمع کند.

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۷۶۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)

عصر ایران- هفته نامۀ 29 سالۀ «امید جوان» با اختصاص روی جلد خود به تصویر ایفاگر نقش حسن صباح در سریال مصری «حشاشین» منع نمایش آن را به منظور مقابله با تحریف تاریخ بی فایده دانسته و نوشته وقتی خودمان به تاریخ خودمان نپردازیم و سریال نسازیم دیگران این کار را انجام می دهند.

    امید جوان با انعکاس دیدگاه خبرگزاری رسمی دولت در دفاع از این ممانعت و بی اثر بودن سریال و نظر سید عبدالجواد موسوی - روزنامه نگار- در بی حاصل بودن این اقدامات به خوانندگان خود قول داده در یکی از شماره های آینده خسرو معتضد به تفصیل به این سریال خواهد پرداخت.

   تاریخ پژوه مشهور که خود با ذبیح الله منصوری نویسنده «قلعه الموت» آشنا بوده پی گیر و علاقه مند سریال های تاریخی است.

   امید جوان نوشته :علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح و قلعه الموت موجب استقبال از سریال مصری «حشاشین» شده و چاره کار را در این دیدند که از سکوهای نمایش خانگی حذف کنند ولی مگر در این روزگار می شود مردم را از تماشای آنچه دوست دارند منع کرد؟ بله، تاریخ واقعی ما نیست ولی مگر دست کارگردانان ما برای ساخت سریال تاریخی باز است یا صدا وسیما اجازه می دهد که با نگاه غیر ایدیولوژیک به تاریخ نگریسته شود؟

   درباره مرحوم منصوری هم یادآور شده:یکی از دلایل محبوبیت و شهرت ذبیح الله منصوری که افسانه و تاریخ را به هم می آمیخت همان رمان قلعه الموت بود و با این پیشینه استقبال و حداقل کنج کاوی درباره این که حشاشین چه تصویری از حسن صباح و باطنی ها ترسیم کرده شگفت آور نیست.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!/ «چه تکاپوی رقت انگیزی»

دیگر خبرها

  • (ویدئو) واکنش جالب یک «تنبل» بعد از دیدن بچه گمشده‌اش
  • حامیان دروغین زنان ایران دختران دانشجورا در خیابان لگدمال می کنند
  • حامیان آزادی زنان ایران دختران دانشجورا در خیابان لگد مال می کنند
  • حامیان شعار زن، دختران دانشجو را در کف خیابان لگدمال می‌کنند
  • یک گزینه جالب و غیر منتظره؛ روگر اشمیت هدف اصلی و بعدی بایرن مونیخ
  • تجلیل از دختران مدال‌آور ‌رشته‌های‌ ووشو و کاراته در مشهد
  • مهم ترین عامل توسعه یك جامعه نظام آموزشی است
  • پیام تند چهره پرسپولیسی‌ به هوادار جنجالی سپاهان در حمایت از دختران
  • واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)
  • پیشنهاد تماشای «افعی تهران» در تلویزیون